Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kabayan Jadi Tukang Permak

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 30 Oktober 2013 19:10:21

Keur leuleumpangan. Si Kabayan manggih barang siga péstol . Ngagolér. Kop, di cokot. Di ajaran. Ditémbakeun kana batu. Kaluar cahaya tina éta pestol. Batu jadi ngaleutikan. Di tembakeun sakali deui. Batu jadi ngagedéan deui . Nyéh si kabayan seuri. Isukna si Kabayan masang plang di hareupeun imahna. ‘MENERIMA PERMAK PAKAIAN!’ Tidinya jul jol nu dék ngagedékeun jeung ngaleutikeun pakéan. Hiji waktu torojol mitohana datang. ”Kabayan pangleutikeun ieu calana Abah, gombrang teuing!” Calana ditampanan. Sup ka kamar. Teu lila Kaluar deui . “ Geus bah!” Si Abah balik mawa calana menang ngaleutikeun. Teu kungsi lila si Abah datang deui. “Calana téh jadi sereg kabayan. Cing panggedéankeun deui!” Sup si kabayan ka kamar. Kaluar deui mawa péstol. “ cing abah malik. Urang ukur heula!” Barang malik katukang. Mitohana ku si Kabayan di témbak, dileutikeun. Calanana diajaran deui. Mitohana seuri. “Meujeuh euy , ayeuna mah… héhéh!”