Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Bodyguard

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 29 Oktober 2013 18:41:59

Beungeut si Joni geus teu mangrupa. Balohboran getih. “Ampun… a, ampuun…!” Si Joni undur-unduran tuluy lumpat. “Nyingkah siah bebel!” Yudi ngabetak. Yudi ngalieuk ka Yanti. “Untung Aa kaburu kadieu. Lamun Aa telat duka kumaha tah Nti?”.ceuk Yudi. Yanti langsung ngagabrug. Nyangsaya na dada Yudi. Nu di gabrug ngusapan bangun deudeuh.
Soréna Yudi ngadaweung na korsi téras. Rentang-rentang si Joni ngagedig nyampeurkeun. “Rék naon sia kadieu?” Yudi nyentak. “ Make jeung tatanya sagala siah!” Si Joni malik nyentak. “Hahaha …… Sukur siling kadieu!” Yudi ngarogoh saku baju. Song ngasongkeun duit ka si Joni. “Nuhun jon! Hadé gawé manéh euy!” Duit ditampanan tuluy disakuan. “Iyah! sayah gé nuhun bos!” bérés sasalaman si Joni amitan. “Eta gincu urut tadi omat tong dipiceun. Ampihan bisi sakalieun butuh euy!” Yudi ngingetan