Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Neng Dini Jeung Bule

Kénging Uzanx Boam
Dipidangkeun dina lapak 21 Oktober 2013 22:43:31

Burinyay, bélésat, gédéblug...!
Cihujan datang jeung baturna, loba...pisan. Oktober geus katélah usumna ngijih, usumna nangka lalagragan alatan sieun ku bentar, usumna kokojayan, ngojay na walungan kajajaden.
Dina jandéla, neng dini. Humarurung teu puguh juntrung, ngusap-ngusap kaca jandela siga nu keur sono. Duka kasaha.
Kolong imahna léga, mahi keur juhlas jalmana. Sabot Hujan, kilat jeung anginna ngareureuwas tangkal nangka.Ti dinya loba nu ngiuhan. Aya urang inggris, prancis, jerman, rusia, jepang, arab jeung amerika.
Sakabehna téh lalaki. Nu matak heran sakabehna nojo ningali anu dina jandéla. Neng Dini mustika pagulingan tea.
Beautyfull girl.. Sakabehna unggék tanda satuju. Urang inggris geus siga kawas ucing kumareumbi, urang prancis mucicid katirisan bari teu kiceup-kiceup tina jandéla, urang jerman ngalamot curuk, urang rusia reup geuneuk ray pias, urang jepang ungkluk-ungklukan, urang arab ngusap-ngusap beungeutna, urang amerika teu majar kumaha.
Neng Dini karek sadareun loba nu merhatikeun. Jandéla nu satengah muka digéblugkeun satakér kébék.
Burinyay, bélésat, gédéblug...!