Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jelegur

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 16 Oktober 2013 11:07:06

"Kuring teu ngarti, cenah aranjeun hayang ngahontal kadaméyan tapi kalahka ngipuk pakarang rohaka. Sakali ngabeledug bisa nandasa rébuan jalma." Sastrawan gegetun.

Jenderal imut terus nepak taktak sastrawan, sobat dalitna. Pok mairan, "Teu babari ngajawab pananya anjeun. Ngan nu jelas, saméméh urang gubrag ka dunya ogé, carita ngeunaan kahirupan manusa mah geus boborot ku getih."

"Naha teu bisa lamun saban nagara teu ngipuk pakarang. Teu kudu aya pulisi komo tentara. Da justru ku ayana pakarang-pakarang perang ieu kaayaan dunya hésé pisan ngahontal kadaméyan." Walon sastrawan.

"Bisa, bisa waé lamun anjeun sanggup ngarobah haté manusa sadunya, hahaha." Ceuk jenderal kalawan kalem. Sastrawan imut, pokna, "Euh geus peuting euy, kuring pamit heula. Keun iraha-iraha urang ngawangkong deui tamba tiiseun.

Tengah peuting beuki jempling. Jendral kari nyorangan di apartemenna. Sareupreupeun nalika aya sora ngajelegur tarik naker. Apartemen rubuh paburantak, jenderal milu palastra jadi korban bom.

Teu pati jauh ti TKP, sastrawan reuwas, beungeutna sepa pias konéas.