Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tara Aya Manéhna

Kénging Lugiena De
Dipidangkeun dina lapak 09 Oktober 2013 18:52:04

Unggal-unggal balik, di imah téh sok tara aya manéhna. Sidik deuih manéhna taya ka dieu, salila kuring indit téh. Kabireungeuh tina kaayaan imah anu taya robahna. Kitu deui sanggeusna kuring datang ka imah. Manéhna angger sok ditutungguan, bari ngahuhuleng sorangan. Tapi manéhna taya embol-embol. Tug ka poé isukna deui. Nepi ka kuring balik indit-inditan. Kuring tara ieuh pegat harepan. Sok ngarep-ngarep mun manéhna aya di imah. Tapi panto angger ngonci kénéh siga mimiti. Kaayaan di jero imah sarua jeung basa ditinggalkeun indit isuk-isuk.

Taya eureunna, lawas pisan; kitu jeung kitu unggal poé ogé. Unggal balik, kuring sok ngarep-ngarep manéhna aya di imah. Tapi angger di imah téh tara aya manéhna. Kuring gé ngarti, mustahil manéhna aya di imah. Da mémang manéhna teu kungsi aya dikieuna. Tapi kahayang mah atuh unggal kuring balik téh manéhna geus aya di imah.