Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Say Goodbye

Kénging Uzanx Boam
Dipidangkeun dina lapak 06 Oktober 2013 22:33:21

"Alun-alun Tujuh Taun Katompernakeun "

Panonpoé ampiran mulang, Basa harita. Beca ngajajar nungguan digupayan.
Cunduk waktu ninggang mangsa. Nu ditungguan ti beubeurang keneh mucunghul bari imut. Imut nu moal bisa kapopohokeun teupi iraha ogé.
Meuni Lami, neng ?
Punten a, Ngabantosan heula mamah. Tempasna bari nguwel-nguwel tas.
Aya naon a. Nyungkeun pendak didieu ?
Pileuleuyan geulis, Pileuleuyan Jungjunan... Hampura Nu di Seja.
Bade diayeunakeun Bade diisukeun. Urang kudu papisah. Kulantaran aa teh lain ti dunya ieu asalna, Aa teh aslina mah urang Planet Mars nu nyasab ka bandung.
Nyasab ka haté, kana Pikiran neng.
Beca Geuwat digupayan.Nu digupayan mukakeun jangjangna.
Nu di amit pamit, Matung, teu kejat teu kécap sahurup-hurup acan.