Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Neng Dini

Kénging Uzanx Boam
Dipidangkeun dina lapak 06 Oktober 2013 21:46:20

Geulis anjeun teh geulis beh ditueun geulis, puputon kembang kadaton,kembang soca buah manah, Jangkung henteu pendek henteu, Raray ngabulan purnama, Damis lir bulan sapasi, Lemes kulit lemes limit, Matak tijuralit reungit matak tisoledat cak-cak, Halis ngajeler paeh, Pangambung kuwung-kuwungan, Paneuteup cureuleuk geugeut, Mun imut matak ka irut, Salira awak sampayan, Cangkeng lengik lir papanting, Ditata saliwat estuning matak tibelat.
Mun peuting ka impi-impi mun beurang teu weleh bae kasawang,
Hanjakalna anjeun boga syarat mun hayang jadi jeung anjeun, Anjeun menta cikapundung dipénét sangkan bisa lalayaran di lembang siga dayang sumbi baheula.