Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lain Salah Sasaha

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 06 Oktober 2013 06:35:13

"Eusian heula formulirna, Jang. Utamana ngaran, sing bener éjaanana !" Ceuk patugas.

"Ieu pa, parantos." Ceuk budak. Patugas maca, terus kerung. Pokna, "Bener ngaran ujang téh ieu ?" Budak ngajawab, "Leres, pa !" Patugas gogodeg ngarasa hémeng. Si ujang samar polah.

Kitu jeung kitu nepika éta budak sawawa kadituna kolot. Saban-saban ngeusian data dina formulir jeung sabangsana, sok matak hémeng ka anu maca, ari anyar pinanggih mah tangtuna. Si ujangna sorangan geus biasa deui, teu riuk-riuk.

"Ah paduli teuing lain salah kuring. Atuh ema jeung bapa ogé teu bisa disalahkeun. Apanan sobat-sobat kuring si Malik nu jadi wartawan, atuh si Ridwan nu jadi pangusaha, dipikir-pikir mah ngaranna sajinis jeung kuring." Gerentes si ujang hiji waktu. Kituna téh bari nunda badge dina luhur meja.

Dina éta badge aya tulisan "Izrail".