Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pilihan

Kénging Nana Sukmana
Dipidangkeun dina lapak 27 Séptémber 2013 14:27:16

“TOS di tempat nu biasa, Say!” ceuk SMS manéh. “Mangga!” jawab uing. Teu kadua pétot. Uing teu hayang panjang carita da geus ngarti ka mana loyogna maksud manéh. Uing geus apal kana karakter manéh. Taun-taun papacangan. Geus papada apal kana gaya séwang-séwangan. Manéh ogé pasti teu miharep jawaban panjang, lin?
Deuh, aingah. Haté dumadakan rumegag. Gegebegan. Pangajak manéh asa beuki nalaktak. Matak gélo. Manéh kawas rujak lada. Matak seuhah tapi ngeunah. Uing seubeuh dikakaya, tapi nimat. Manéh téh jahat, tapi uing suka. “Piceun! Euweuh pulukeunana!” ceuk batur uing. Teu didéngé! Teu apaleun. Mun jadi uing, manéhna pasti nyuuh ka manéh.
Uing ngagedig. Teu luak-leuk. “Cios, teu?” ceuk SMS. Deuh, ku céréwéd, nya! “Janten!” Haté uing patingsariak. Léngkah asa henteu napak. Sabot rut-rét, manéh ranggah bari imut. Kasép! Matak lééh haté. “Nuhun, Say!” Manéh ngarangkul. Uing ukur unggeuk basa dua jirim tingkolébat tukangeun manéh. Manéh ngocéak. Reup, uing peureum. Mata beueus.**