Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Teu Kedah Di Sebat Asma-na

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 23 Séptémber 2013 10:50:32

Ti Jakarta kénéh. Dangdanan déndy. Umur mah tong ditanya. Séngsitifs. Geus jangjian jeung dua wanoja. Cenah deuk miang bareng ka Pager Ageung. Lancingan Korduroy, kacamata ray-ban, kaméja merk nu eweuh di Glodok. Ngan nu jadi andelana mah, Sapatu. Tina kulit bayawak nu dikeueum dua ratus taun ti Prancis. Jog, ka tempat jangjian. Buluham béléhém gumasép. "Hayu ah, bilih kasiangan!" Bari kalacat naék kana beus. Sajajalan ngobrol ngalor ngidul. Puguh asa pangkasépna. Ngan kabiasaan goréngna. Mun naék kandaraan sok asa ka masigit. Sapatu dilaan disimpen dina jok pangtukangna. Capé ngawangkong. Reup, kasaréan. “Pamoyanan… Pamoyanan!” Kenék ngagentraan. Nu keur nundutan reuwas liwat saking. Gap, kana sapatu tukangeun jok. Dipaké rurusuhan. Jrut, turun tina beus. Gumasépna kaluar deui. “Darling, urang lunch heula!” Sup, ka warteg. Mimiti karasa sapatu aya nu béda. Disidik-sidik. Hiji kulit bayawak hiji deui kulit munding…*