Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Fiky Style

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 12 Séptémber 2013 14:17:54

Sup, dua lalaki ka jero busway. Ti luar kénéh geus bacéo. “Ripuh miting poé ieu mah. Teu konpidén! Loba omongan nu absured pamimpin rapat téh. Pinuh ku dogma!” Rét, panona ngarérét hayang katanggar. Laju baturna sarua ngéngklokan. “Heueuh, katingalina eskalasi rapat teu puguh, loba muatan konpers ésen nu teu essensial.” Uplek ngobrol ti Blok M. Prus-pris girimis mimiti turun maseuhan hawa Jakarta nu mingkin panas. Nu ngabudah beuki ragot. Silih ngalungkeun pangarti ku basa nu teu kaharti. Reg, beus eureun di Harmoni. Duanana turun. “Hey, tong poho laporan statutisasi poé ieu, ripot keur miting tumorow!” Talatah saacan papisah. Teu katempo cangkang cau jajalaneun. Gejrét! “Anjiirr.. tiseureuleuuuuuu...” Can apal naon basa gaya-na…*