Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Cacahan Di Rohangan Kelas

Kénging Kurotuaeni
Dipidangkeun dina lapak 06 Séptémber 2013 12:01:57

Di rohangan kelas nu pinuh ku kekebul méja dur-der adu rényom jeung pada baturna bari sakapeung ting cakakak jiga nu manggih nu pikaseurieun jasa. Di sakurilingna korsi tingcikikik ucing sumput ngarényohan bor hideung nu ngajeblag némpél dina témbok nu teu puguh pulasna. Bari peupeureuman pangapus jongjon ngadéngékeun kapur nu kutuk gendeng pedah tadi beurang hayoh di potong-potongkeun ku Pa Guru nu keur nerangkeun cara hirup séhat tur hémat tapi anjeunna teu eureun-eureun ngelepus udud hareupeun muridna.