Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Taksi

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 31 Agustus 2013 16:08:17

Minggu Soré. Nyi Ita geus dangdan. Rék panggih jeung sobatna basa SMP. Gep, kana HP. Nilpun Taksi langganan manéhna. “Pak, jemput di Kalibata No. 20!” Ditungtung telepon, kadéngé sora arapap-eureupeup. Teu paduli. Klék, HP dipareuman. Satengah jam taksi can ngurunyung waé. Teu talangké. Gep deui kana HP bari ambek ngagedur. “Pak, daék teu ngajemput ka Kalibata téh, maenya geus satengah jam teu datang waé! Propesional ari gawé téh!” Kekecapan murudul lir hujan pasosoré. Ditungtung telepon nyoara. “Ini sama bu Ita?” Leuleuy. “Iah, sayah bu Ita, kan tos langganan! Diantosan!” HP ditutup satengah dibantingkeun. Prooottt...! sora sms jiga nu ngaléléwé. Bréh dibuka. “Punten Bu Ita, aya peryogi naon titadi nelpon abdi, miwarang ngajemput?” Ningali nomerna. Si Boss. Astagfirulloh....*