Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Miharep

Kénging Dewi Ratna Damayanti
Dipidangkeun dina lapak 26 Agustus 2013 14:51:33

Rumahuh, ngécagkeun bangbaluh. Rét ka tukang. Ngabirigidig nénjo leutak sapanjang jalan. Kusiwel kana eunteung. Bréh awak lamokot pinuh ku rurujit. Goak. Gejrét, ngabantingkeun eunteung. Berengbeng lumpat sakalumpat lampét. "Uing hayang balik!" Jumerit. Ras ka Ema, Apa, Idin jeung Kang Rukman. Duh, Kang Rukman, pisakumahaeun mun nyaho uing nu geus dirurujit. Di jadikeun nyai-nyai. Nu unggal peuting kudu ngalayanan lalaki kulit babi. Heueuh, jadi simpenan menir walanda. Nu didangdanan dialus-alus keur hancengan tuan menir. Jog ka wates pakebonan. Ti kajauhan katénjo tantara walanda ngajega di gerbang. Uplek ngawangkong bari panonna tetep seukeut waspada. Rengkog deui. Ngalénghoy lempang. Balik deui muru gedong nu geus nalikung. Gustii... geuning uing euweuh kawani keur kabur. Geuning uing masih sieun ku paéh. Bréh, beungeut Kang Rukman némbongan. Di mana ayeuna manéhna? Kang Rukman, mun seug anjeun apal, yén uing... yén uing mikanyaah anjeun. Naha anjeun bakal datang nulungan?