Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tepung Taun

Kénging Iim Nurhalimahari
Dipidangkeun dina lapak 25 Agustus 2013 22:59:35

Gulak-gilek hareupeun eunteung. Digaun lekbong warna kayas, rimbil buburicakan, lebah cangkengna dikuriling kembang, dina tonggong ngadaplok jangjang kupu-kupu, siga ibu peri, ceuk Nisa mah. Umat-imut. Buuk sacewir dibeungkeut buntut kuda, diluhurna dicongcloan makuta herang leutik. "Siga berbi, ihihihi..." Ceuk Nazwa jeung Cika, ting cirihil tukangeun. "Neng Nazwa! Neng Cika! Enggal antosana di dieu!" Indungna ngagareroan ti tepas hareup. Nu duaan kalaluar ti kamer. Ngeunteung sakali deui, tuluy nyusul kaluar. Teu sabar hayang geura niup lilin terus mukaan kado. Di tepas nu didekor pita jeung balon, geus nyampak kueh ulang taun diriung ku barudak jeung indung-indungna, aya 24 urang, Nisa, Nazwa, Cika, Fadli, Riza, tuluy... saha deui eta teh, nya, paroho deui ngarana. "hepi beusdey tu yuu... hepi beusdey tu yuu..." Barudak nyaranyi bari kaleprok. "Sok tiup lilina!" Ceuk mamahna Riza. "Puh!" Lilin angka 88 ditiup. Pareum. "Horeee! Selamat ulang taun, Enin!" Reang kabeh incu-incuan.