Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Pundung

Kénging Heni Nuraeni Huzein
Dipidangkeun dina lapak 19 Agustus 2013 22:22:08

Baeud,murukusunu,biwir na manyun teu meunang ditanya.
kunaon deui cenah budak téh!
tadi téh indit isuk kénéh.

"Ma,enéng angkat heula!"
"Kamana?"témbal teh nyeuneu.
"Isuk kénéh mah mending bantuan ema, nyeuseuh!Tingali tuh meni satambruan kitu,lain urut kamari nyairan hurang di balong wa haji!"ceuk kuring daria.

Puguh geus lila kuring dagang gogoréngan,goréng hurang,goreng sampeu,sagala dijadikeun dahareun ti kebon sacangkewok jeung ti balong mun kabeneran keur dibedahkeun, lumayan jang bekel si Enéng sakola.
Ngan ayeuna geus aya dua poéna,budak téh rada hararésé dititah ka balong uwa na téh,
"Alim nyeuseuh Enéng mah komo ka balong wa Haji"
"Naha?"teu némbalan budak téh kalah indit,tungtungna mah gusrek wae diseuseuh ku sorangan.
Balikna ampir sareupna bari carinakdak jiga geus ceurik.

"Tong dagang goréng hurang deui nya ema!,Enéng mah alim cenah wa haji rek ngawin Enéng sél dijadikeun nu ka lima cenah!"
"Astagfirullah..."