Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Can Merdéka

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 17 Agustus 2013 08:07:13

17 Agustus, Si Sarpoed geus salin maké baju pangbututna. Saged muru lapang. Masih kénéh suwung. “Mun deuk miluan panjat pinang, salin tong maké baju alus! Komo baju lebaran mah!” Nongtoréng talatah indungna. Lumpat ka jalan kaciri jalma maraké baju tantara jepang. “Meni ngabring nu deuk miluan karnaval,” Pikirna. Panon poé beuki manceran. Panas. Di lapang masih can aya jelema saurang-urang acan. Jog ka balé desa ningali nu keur lalatihan drama. Aki-aki nu maké baju tina karung goni dipecut ku tantara jepang. Hookeun jiga enyaan. Berebet Si Sarpoed balik ka imah, hayang nepungan indungna. “Maaaa....” Euweuh nu nembalan. Rét kana almanak. Gebeg, taun 1942.....*