Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tamu

Kénging Heni Nuraeni Huzein
Dipidangkeun dina lapak 15 Agustus 2013 09:16:35

"Trok, ,,Trok,,"sora panto rohangan tamu dketrok meni tarik,sajongjonan ngahuleng saha nya, Nu datang lain wayah?
Rekéét,panto dibuka,,,srog katingali hiji jajaka kasep jangkung,dangdanan Cihaur tangtara ....ujug-ujug blus abus ka rohangan tamu téh,,,ungas -ingus "wangi aroma terapi,,,"cenah,Heueuh da mangkukna ema nu biasa ngirim seuseungitan téh!
Can gé pok nyarita ka tamu téh,derengdeng lumpat ka luar,si kasép téh terus abus deui ka tengah imah,kitu wé bulak-balik eweuh kacapé
Kuring bati hookeun ningalina gé...
Teu lila geus sababaraha balikan Lar sup...rada ngahuleng dijero téh
Sugan kurang saeundan,tamu téh!
Da jol orolo wéh utah,,,lieur kitu sugan...atawa gara-gara ramuan si ema?
Ah...isuk mah kudu dibéré plang sugan dinu panto téh
"Nuju kareuseuban,punten!"