Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Solat

Kénging Dado Tisna
Dipidangkeun dina lapak 13 Agustus 2013 04:03:59

Bener, yén solat téh nyéta bisa ngadeukeutkeun urang jeung Pangéran. Duh, meni ku tenang haté téh, daméy, nyantéy, nyalsé.
Tapi béda basa solat keur mangkukna mah. Najan solat sorangan, tapi asa aya nu maturan. “Malaikat kitu nu maturan téh? Atawa Rosululloh? Ah, asa teu mungkin.” Éta mah solat téh asa teu serius wé, asa teu khusyu, aslina. Heueuh, da asa aya nu merhatikeun téa, malah kungsi mikir, “alah siah, kumaha mun tukangeun uing téh aya bangsat nu keur ngintip, keketeyepan, tuluy uing dipaéhan…”
Wah, pabeulit wé éta haté harita, jadi teu pokus ka Pangeran téh.
Geus bérés salam, rarasaan hayang geura-geura malik ka tukang.
Set. Malik.
"Aéh, gening euweuh sasaha." Ceuk na jero haté najan bari késang tiis gé. Kuring nuluykeun ngadu’a. Teu lila ujug-ujug muringkak bulu punduk. Asa aya nu ngadeukeutan kana ceuli. Tuluy ngaharewos, “ Mun geus bérés, tong poho di-apdét status…”.