Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hiji Mangsa Di Puncak Guha

Kénging Dadan Sutisna
Dipidangkeun dina lapak 12 Agustus 2013 23:55:33

Ti barang jol manéhna teu lémék pisan. Matak susah ngabingunganana. Bangun teu kairut ku layung hurung. Teu lewang gawir nangtawing. Boa léah ku kapaksa, da geuning sora ombak teu bisa manjur balemna. Lila naker paheneng-heneng. Tayohna cangkeul ngabigeu, manéhna mapay-mapay biwir gawir. Buukna ririaban. Tuluy dongko kawas rék ngukur luhurna jungkrang. Lenyap téh, asa milu paur. "Akang! Tresna abdi murag ka laut. Tuh, ngalayang ka lebah karang!" ujug-ujug ngajerit. Reuwas jeung melang. Buru-buru tuturubun. Seseléké kana batu. Ngarayap turun ka laut. Manéhna, boa nyérangkeun binarung imut kasurti. Harita. Lima taun kalarung.

Ayeuna. Layung hurung siga kitu. Angin ngahiuk ngulinkeun eurih. Ukur bisa tanggah bari melong dua siluét nu keur patangkeup. Buukna ririaban siga kitu. Diukna lebah dinya pisan. Ti dasar jungkrang, ku hayang ngumpulkeun sora. Ukur rék nepikeun béja, yén tresna nu harita murag, geus kapanggih tina sela-sela karang. Angin beuki ngahiuk. Manéhna, boa nyérangkeun binarung imut kasurti.