Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Potret

Kénging Liezbella Swanzen
Dipidangkeun dina lapak 12 Agustus 2013 22:44:51

Peuting beuki peteng, ninggang taneuh ku mongkléngna jagat. Simpé. Ngan aya sora nyéakna mokla nu pinuh ku jarum. Mapay-mapay lelembutan. Tingsareuit. Ngagurat sagala carita. Simpé. Aya inghak nu leungiteun sorana. Aya cimata nu leungiteun caina. Haté diramesan guligah. Kemba. Teu bisa wakca balaka. Ngaguar sajarah nu reueuk. Miharep jadi nu dipuja, kalah jadi nu dirajah. Anjeun mawa pati ka diri nu keur kasamaran ku éndahna rasa. Ngabukbak katumbiri nu mayungan tresna. Sampurna ngagurat ngaran dina padung nu maku taneuh beureum. Ukur ku potrét. Potrét lawas nyumput dina maya. Nu bisa méré carita leuwih tinu anu digambarkeun. Manéhna, budak leutik, anjeun, jeung tulisan, " sorga nu kuring". Simpe. Aya inghak nu leungiteun sora. Aya cimata nu leungiteun caina.