Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dima'lum

Kénging Dado Tisna
Dipidangkeun dina lapak 12 Agustus 2013 00:58:37

Dua kali salam. Khotbah Ustadz Zakar. Sasalaman silih hampura. Mardi culang-cileung. Mencrong ka Ustdaz Zakar. Lumpat. Téréh labuh. Gabrug!. Nangkeup suku Ustdaz Zakar. Sumegruk ceurik.
“Hampura…! Mardi rumasa loba dosa ka Ustadz, loba némbal…” Ceurik kokosodan, dihudangkeun ku Ustadz, embungeun. “Sok, Mardi arék naon ayeuna?” Tanya Ustadz. “Pan geus puguh ieu lebaran, Mardi mah da géhgéran, matak hayang ngénta hampura ka Ustadz. Baé nya?” Beungeutna digasruk-gasruk kana tuur Ustadz. “Manusa mah tempatna salah jeung khilaf. Teu nanaon. Mardi dihampura ku Kuring.” Ustadz rada ngabetot sukuna da sieun digégél. “Lamun manusa tempatna salah jeung khilaf mah atuh teu kudu silih hampura meureun.” Témbal Mardi anu bari pabetot-betot suku jeung Ustadz. “Maksudna?” Ustadz masang kuda-kuda. “Lamun seug manusa tempat salah jeung khilaf, kuduna manusa silih ngama’lum, Us…” Teu kebat dipotong ku Ustadz, “Manéh mah geus némbal deui waé… Dima’lum.”.