Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Aib

Kénging Yayan Supriatna
Dipidangkeun dina lapak 10 Agustus 2013 19:22:47

Wiwirang nya gede nya panjang. Aib anu pohara, kudu dipiceun sagancangnya!
Hampang baé ngagandong aib bari ngajingjing pacul, mungguh tanaga bedas jeung awak jangkung sembada. Taya kasieun, anggang kahariwang ngagidig nuju mumunggang sagara padang pasir. Cruk..cruk..ngagali, kebul pasir mulek katebak angin. Diserangkeun ku sapasang panon ngagenclang. Panon jalma nu tacan boga dosa. Rérés lombang jero sadada, aya dua leugeun ngusapan jénggotna. “Bah..Aabah..eueul ebul énggotna,” can béntés ja puguh karak diajar nyarita. Leungeun anu keur ngusapan kebul dirawél, laju diabuskeun kana jero lombang. Hanjat, laju jojong ngarurub lobang. Kocéakna budak awéwé 4 taunan anu dikérépés teu ngagalideurkeun tékadna. Teges anakna teges, anakna pet ku hinis.
Ras kajadian-kajadian jaman jahiliyah, Sayid Umar ngayekyek, leuleus taya tangan pangawasa, dalah cacarita teu bisa. Ngocéak hate nu pangjerona, “Ya Allah…saupami sanés ku Maha Asih sareng Maha Ampunan Salira, tangtos pun kula janten suluh seuneu naraka.”
Cimata bedah teu kawawa.