Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sandekala Malem Lebaran

Kénging Dewi Ratna Damayanti
Dipidangkeun dina lapak 09 Agustus 2013 19:26:09

Ti isuk kaprak-keprek. Tihot-hat di dapur. Gidig ka ditu gidig ka dieu. Nyekel itu nyagap ieu, teu maliré kacapé. Wanci sareupna teu burung anggeus sakabéh pagawéan. Sambel goréng ati ngajagrag dina méja. Angeun cabé géndot nu pédo dina katél ngebul kénéh. Opor hayam sapanci nagen luhureun kompor. Kari ngasakkeun kupat. Nyéh uing seuri. Ngarérét kana jandéla dapur. Katempo sandékala kakalayangan di kajauhan. Ajag naragog, taranggah hayangeun babaung. “Hahaha…puas siah! Sia dicangcang tilu puluh poé. Teu walakaya. Uing teu melang ku ilaing. Uing gé hayang suka bungah kawas batur!” Uing ngagerendeng bari ngajebéngan. Kapeutingnakeun sora dulag handaruan. Takbir ngaguruh ti unggal juru kampung. Sandékala katénjo beuki guligah. Gegeleberan bari neuteup uing ti kajauhan. “Wék dor! Wék dor!” Uing ngéngklak di dapur. Terus ngéngklak, nguriling jeung sora takbir nu ngaguruh mapag peuting.