Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Nyiar Lailatul-qadar

Kénging Mochamad Ziaulhaq
Dipidangkeun dina lapak 07 Agustus 2013 13:44:32

Tengah peuting di juru tajug. Kuring sila sorangan. Luak lieuk. Reup wé peureum, ngareureuh capé. Pipikiran narawang awang-awang. Ngagedor méga maya gantang. Ngadadak datang keleter sora ti kénca. Ah, horéam. Beunta unggal peuting, néang saréwu bulan. Geus puguh dicekék kasusah. Laat-léét késang ti beurang. Puasa tetep ditedunan. Lalampahan asa teu dina kagoréngan. Tong diteruskeun!

Euleuuuh! Gerentes ti katuhu. Dosa temen, kadé poho. Ceuk kolot, réa pahala-Na. Saencan bukti, mending nyekel béja. Wirid dikir di peuting ganjil, di ahir ramadan karim. Nyiar malem lailatul-qadar, mulung karahayuan. Sugan menang salam Jibril, Salâmun qaulan min rabbirrahîm! Duh, kasalametan dunya ahérat. Dunya ahérat salamet.

Lakadalah! Ribut dina sirah. Nu duaan jadi pacéntal-céntal. Silih témbal. Beuki peuting, beuki réang. Jol, balébat datang. Jep, maranéhna jempé. Tuluy pagabrug-gabrug, silih hampura. Kuring ngilu simpé. Neuleuman rasa séwang-séwangan. Ngagelar rasa kasalametan.