Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Katitipan

Kénging Dadan Sutisna
Dipidangkeun dina lapak 07 Agustus 2013 03:14:50

"Bérés lebaran téh, ukur aya dua pilihan. Naha rék ngaheurinan deui kota, atawa ngaheurinan imah mitoha?" cék Mang Uja ka Saliyem. Duanana lir ngadadak dikepung kabingung. Di kota geus karasa ripuhna, da puguh pacabakan ukur mulungan runtah, bari cicing di sisi walungan. Di lembur pon pilalagi, ngan aya lahan satapak peucang, jaba dirempug ku tilu kuren. Tambah pusing basa mitohana nyampeurkeun. Cacarita satengah maksa, mun ka kota deui, bawa dulur-dulur nu ngaligeuh. Sina marilu digawé. Kabéhna aya salosin. Kurunyung tatanggana. Dadakuna silaturahmi. Béhna mah hayang diajak ka kota. Malah aya nu méré paleuleueur sagala. Isukna, bari sasalaman réngsé solat ‘Id, méh unggal jalma ngaharéwos. Nu nitipkeun budak. Nu nitipkeun minantu. "Tos disadiakeun kanggo itu-ieuna mah!" papada nyarita kitu.

Pabéja-béja. Meuntas lembur ngambah désa. Rabul nepungan Mang Uja. Teu beunang dipondah. Saliyem pakepuk ngarungan duit. "Ari aing kudu kumaha?" Mang Uja ngahuleng sajeroning mukaan palastik nu mungkus jok mobil.