Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Édan

Kénging Ganjar Kurnia
Dipidangkeun dina lapak 06 Agustus 2013 17:30:21

Najan geus diganti ngaran jadi pasantrén, angger wé salila bulan puasa mah ditutup. Pamaréntah téh kawas anu teu nyaho, kapan lamun rék lebaran mah loba pisan pangabutuh. Acan harga-harga arundak. Éta gé kétang teu ngaleuleungit, sanajan teu siga poé biasa jeung bari leuwih susulumputan, tamu téh sok aya waé anu ngulampreng. Babakuna mah peuting. Heuehuey deudeuh, ari beurang mah paruasa sugan. Kapan saur mama ajengan ogé, ari keur puasa mah cenah teu kénging!.
Rék lebaran di lembur horéam. Salian ti sieun macét, duit asa can cumpon keur babagi. Jaba geus aya anu jangji, cenah maleman lebaran téh rék dibuking. Lebar lamun dimomorékeun, mangkaning si royal.
Enya wé manéhna datang. Salaku profesional tangtu kudu méré sérvis anu prima. Hiji hal anu moal bisa dipopohokeun, horéngan ngaladangan bari dipirig ku sora takbir téh karasana asa leuwih nikmat.