Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Ngajak Balik

Kénging Dewi Ratna Damayanti
Dipidangkeun dina lapak 06 Agustus 2013 00:07:45

Gep kana gelas sloki. Leguk. Botol pasoléngkrah. Teu dipaliré. Taun-taun uing dalit jeung inuman. Di luar kadéngé sora musik ngagembrung. Hawar-hawar sora nu tingcakakak ngaweuhan. Kusiwel ngaluarkeun keretas tina laci. Surat Ema ti lembur, sababaraha taun ka tukang. Aya opat lambar. Disimpen tarapti. Teuing geus sabaraha lebaran teu balik. Kertas dirames. Dibalangkeun. Aing hayang balik! Ceuk saha aing teu hayang balik? Tapi balik ka mana? Ka saha? Saha nu daék ngampihan? Leguk deui. Sirah karasa nyanyautan. Aya nu nyedek kana angen. Nyeri. Uing ngagerung. Belewer asbak dibalangkeun. Calacah jeung kuntung roko pasulabreng minuhan kamar. Eungap. Awak ngagibrig. Beuteung beuki heuras. Uing adug lajer. Kanyeri nyaliara kana dada, kana genggerong. Keur kitu, kadéngé sora nu keketrok. Bray. Lalaki kolot budayut, ngajanteng bari seuri cunihin. “Dupi malem lebaran buka kitu? Ka mana Si Mamih?”