Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pagaliwota

Kénging Ganjar Kurnia
Dipidangkeun dina lapak 05 Agustus 2013 09:13:51

Sora takbir nambahan ketir, sora dulag asa nyasaak. Haté indung mana anu teu raheut, boga anak ngan saésé éséna - awéwé; anu diusap didama-dama, anu dijiad ku du’a teu kendat reureuh, anu dipiharep jadi soléhah, anu disakolakeun di paguron luhur kasohor, kacerek deleg keur jinah di tempat kostna. Guyur dina koran, dina televisi, di dunya maya. Wirang. Sababaraha kali kuring jeung salaki diwawancara. Tatangga ngamaranyunan, ngaromongkeun :”majar aya anak ustad jeung ustadzah boga lampah teu uni”. Jama’ah naringgalkeun. Salaki anu biasa perténtang ti paimbaran ka paimbaran, kapupul bayu. Teu kuat nandangan cocoba, brek gering parna, stroke.
Malem lebaran paduduan jeung nu teu walakaya. Najan teu bisa nyarita, paromanan salaki kaciri némbongkeun kasedih anu jero. Keur nyegruk dina dadana, panto kamar ngolotrak. Kadéngé aya nu ngucap :”assalamu’alaikum”. Teu kapalingan, si enéng ngais orok, ngarempod. Kasedih, kaceuceub, kangéwa, kanyaah, kasono pagaliwota. Cimata beuki bedah.