Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sing Sing So

Kénging Ganjar Kurnia
Dipidangkeun dina lapak 03 Agustus 2013 12:48:27

Tumorojog puguh larapan, da pastina gé sanés ti alam sanés. Sajorélat, ujug-ujug pinineungeun ku komén-koménna. Sumuhun anu sok sanaos “bagong ka kalér anjing ka kidul” alias “jaka sembung nananggung binih – teu nyambung nih” ogé justru matak ngusek. Béh dituna mah matak ngelay. Keur hot-hotna, der dibuburak ku Jagabaya, janten wéh minggat. Kukitu ku kieu, mantenna sanés ukur parantos masihan pulas kana dunya perlapakan, tapi jerona deui mah parantos maparinan hiburan kana kapuyeng mayunan undakna harga-harga majeng lebaran. Kana kasaéanna, sumangga urang du’akeun ku sadayana, sing ulah pundungan, sing raos kuéh anu nuju dipidamelna, sing ngebul teras dapurna, sing weuteuh acuk bedugna, sing logor mukenana, sing pogot sosonoan sareng carogéna, sing…sing…so…..sing…sing….so.