Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lebaran Munggaran

Kénging Yayan Supriatna
Dipidangkeun dina lapak 02 Agustus 2013 14:31:51

Banget ku sono ka Ema, jauh jeung hésé ogé dijugjug ditépangan. Pangpangna séja ménta pangampura . Wanci sareupna anjog ka palemburan. Sora takbiran di masigit mingkin nambah rasa rumasa diri entos loba dosa jeung salah anu dipilampah
Uluk salam taya nu némbal padahal Abah jeung Si Bungsu sidik keur ngariung di tepas imah. Aralum bangun keur kaleuleungitan. Abus kaimah najan panto taya nu muka. Muru sora Ema anu nuju ngadunga di kamer pengker. Ngaliwatan Abah jeung Si Bungsu, haré-haré.
Bréh..Ema dimukéna ngadunga bari rambisak. Dina pangkonanana yasin juuh ku cisoca. Yasin anu aya potrét jeung titi mangsa. Potrét pun kula. Nyuuh dina dampal suku Ema, teu wasa cacarita, kalah mudal cimata. Ema haré-haré, teu maliré. Ema kadon nangkeup pageuh yasin. Ema ngadunga bari reumbay cisoca.