Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

SarÉbu Bulan

Kénging Lucky Bachtiar
Dipidangkeun dina lapak 01 Agustus 2013 23:08:38

"Asup kana sapertilu bulan Ramadhan mah cenah mangsana Lailatul Qadar turun, lur." Ceuk Ki Jumanta.

"Enya. Pangajaran keur urang di SD, lain ?" Walon Ki Sarnap.

Ki Jumanta nguliat. Pokna, "Bener, katambahan tina papagah kolot."

Sajongjongan duanana ngabetem. Teuleum dina pikiranana séwang-séwangan. Lar sababaraha urang lalaki ngaliwat. Salah-saurangna ngadeukeutan ka anu keur ngabaretem. Terus nyarita, "Katambahan isuk mah dulur-dulur sarilaing. Deukeut ka lebaran kalahka ramé didieu. Heueuh sing alakur wé !"

Kaayaan comrék deui.

"Lailatul Qadar téh cenah babandingan jeung sarébu bulan. Asa ku kuring kiwari kaalaman. Sapoé asa mangpuluh-puluh taun. Sok komo didieu bakal mangtaun-taun. Teuing ceuk silaing mah." Ki Sarnap muka deui paguneman.

Ki Jumanta teu geura-geura némbalan. Inyana nangtung terus muntang kana jaruji beusi nu nutupan rohangan. Ngajanteng semu leungit daya. Pokna, "Idem !"