Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Asa Aing

Kénging Iim Nurhalimahari
Dipidangkeun dina lapak 01 Agustus 2013 00:20:18

"Yeueuh... Aing. Harga undak ge angger dibareulian. Teu pedo tuda lebaran euweuh aing mah!" Daging sapi hohoak sabot dikeureutan. "Halah! Turun omsetna ge ayeuna mah. Nerekelna tarik teuing. Jalma leuwih milih kuring. Ngeunah keneh opor, lebaran mah!" Tembal daging hayam nu keur dikiloan. "Mending uing. Bau-bau ge hargana teu geseh jeung maraneh." Ceuk jengkol embung eleh. "Tingali kuring, atuh. Unggal lebaran hargana pasti naek. Bakat ku dipikabutuh. Teu jeung kuring mah maraneh parias, moal pikabitaeun." Ceuk cabe bari bus kana keresek. "Lah, kuring ge sarua dipikabutuhna. Dianggap teu pira, tapi harga kuring naek mah, jalma tinggerepek. Nepi ka presidena milu ciweuh" Ceuk bawang beureum. "Garandeng, Siah. Samaruk jelma rek daraek nambulan daging atawa bungbu, kitu? Karuh uing nu pangutamana. Kupat, uing-uing keneh." Ceuk beas, wur kana karung. "Kuring nu pangmurahna mah, nya. Tapi mun kuring teu kabawa, jalma rek ngeunah dahar moal, nya?" Ceuk uyah, kalem.