Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Jam Hiji Beurang

Kénging Dado Tisna
Dipidangkeun dina lapak 31 Juli 2013 05:04:44

“Naha asa raramé kieu kang?” Ceuk Nyi Éndoy ka Salakina. “Teuing Akang gé teu apal.” Walon Jang Sapta bari samutut. “Tuh Kang aya sora sirineu sagala.” Nyi Éndoy nyumput kolongeun meja. “Geus keun baé. Sok éta beakeun bisi kaburu beukah!” Najan samutut gé Jang Sapta masih kénéh bisa nyentak pamajikanna.
“Allohuakbar! Allohuakbar!” Sora nu ngagorowok ti béh luar.
“Ancurkeun ieu warung sesat! Ancurkeun! Geus wani-wani siah muka! Ngaganggu kaimanan umat Islam nu keur puasa! Allohuakbar! Ancurkeun!” Ceuk Saurang nu maké toa.
“Tuman! Najan ditutupan spanduk gé, angger wé sia geus ngaganggu! Euweuh toléransi kanu keur puasa! Allohuakbar!” Baladna nu ieu mah teu maké toa ngagorowokna, sorana gé rada peura.
Warung sangu ancur diburak-barik ku jelema-jelema anu maraké sorban, anu ‘ngaku’ ngadegkeun syaré’at Islam.
Nyi Éndoy ukur bisa ceurik, nyumput dina tangkeupan salakina. Tuluy Nyi Éndoy ngaharéwos ka Jang Sapta, “Kang pan urang téh Kristen, teu meunang kitu urang dahar?”.