Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dulag Lebaran

Kénging Heni Nuraeni Huzein
Dipidangkeun dina lapak 30 Juli 2013 13:03:12

Lain sakali dua nyarita na téh badé milari deui cenah
Kuring ngan wasa nyarita,"jug waé,ari mampuh mah"
Ampir dalapan taun ngahiji seja ibadah ka manéhna téh,tapi teu euih-euih kitu waé ningan.pernah hiji mangsa mah dibawa calonna k imah dikenalkeun ka ema jeung apa,kuring biasa kumaha ilaharna ka tamu,ajrih teu aya satai kuku ge haté nyungkelit,inget ku kasabaran jenatna pamajikan manehna nu kadua nu sakitu soléhna narimakeun kuring jadi nu katilu bari jeung anjeuna téh teu damang wales...
Ayeuna romadhon anu geus sabaraha kalina...budak ngan nanya waé
"Ummi kamana aby?"
"Nuju dameul kasép!"bari diciuman taarna
"Aby mah ija bae!"témbalna rada cadél da kakara umur 2 taun

Ti kajauhan sora dulag ngaguruh saséahna haté nu ngan bisa sumujud na pangsalatan mugia pendak deui sareng romadhon payun Aamiin