Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Néangan

Kénging Nana Sukmana
Dipidangkeun dina lapak 30 Juli 2013 05:25:06

Gap kana dada nu gudawang. “Manawi kagungan, abdi téh peryogi!” Rada bedas ayeuna mah nyarita téh. Keuheul. Rébuan nu balawiri , ditanya taya nu némbal. Teu ngarérét-rérét acan. Deregdeg ka nu keur ngarariung. Gorowok nanya deui. Angger hararé-haré. Beu, piraku teu kadaréngéeun? Asa pol aing ngagorowok téh. Nompo pisan. Piraku teu kadareuleueun, sakieu aing ngajungkiringna. Boa tarorék atawa lalolong? Si kéhéd, kalah tingcarileung. Keur naréangan nanahaon, atuh? “Manawi aya anu kagungan, ditambut heula!” Urat beuheung asa pegat. Sora kalah ka peura. Angger taya nu maliré. Beu, kalah silihuyup késang, silihségét, silihkorowot. Nyel, ambek. Srog ka hareupeun maranéhna. “Sugan tarorék sia mah, Goblog!” sérépét mesat gobang kabuyutan. Keplas, keplas. Ditigasan hiji-hiji. Hulu patinggulutuk. Areuweuh getihan. Napsu ngurungan hulu. Rébuan waruga pasoléngkrah. Teu lila patingkoréjat deui. Silihuyup deui késang, silihségét deui, silihkorowot deui. “Ari sia garableg, hanteu, hah? Aing butuh!” ngagorowok leuwih tarik. Panasaran, baju-bajuna dirangsadan. Hiji-hiji. Breh, dada-dadana garorowong. Areuweuh jajantungan.**