Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Ngabatu di Katuhu

Kénging Mochamad Ziaulhaq
Dipidangkeun dina lapak 29 Juli 2013 21:24:33

Lalaki jangkung begang nangtung di sisi Sagara Hérang. Nembang siloka sindir-sindir ka lahir. Nyindiran nu balangsiar, ka pamayang di tengah beurang. Kanapsuan dikukut batin, tinu caang robah ngagedur panas sorangan. Pohara. Melak jéngkél ka nu teu katoél. Nyiloka bangsa ahérat, ku surat sumpah jeung amarah. Tuluy leumpang meulah ombak basisir. Dibarengan sisindir ka srangéngé, nyarékan bulan béntang.
Top carita jeung alkisah, pagedé-gedé omong. Kasebut manéhna pernah asup ka sawarga. Ngabinasa Guriang Tujuh, dilokat ku Sunan Ambu. Pabéja-béja warta, papanjang-panjang ngadalang. Réa ditambah batan dikurang. Ceuk cenah, béja ti si anu. Teuing bohong, duka wadul. Euweuh nu sarua wakcana. Nu pasti, lalaki jangkung masih nangtung. Di kéncana saléndang ungu. Di katuhu, ngeupeul haténa nu geus ngabatu.