Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Baroga Masalah

Kénging Mang Dadan Dania
Dipidangkeun dina lapak 28 Juli 2013 14:17:35

Ba’da shalat Juma’ah ni’ir Assar dijama’ qoshor diteruskeun dzikir minimalis. Barang malik ka tukang, paadu teuteup jeung manajer.
“Ustadz, dijajapkeun ka kantor atanapi ka bumi?”
“Wios ka setasion wé!”
“Manawi tiasa ngabantos, abdi badé minangsaraya, ...” manajer neuteup leleb, “Perusahaan téh aya program Khitanan Massal, ... “
“Subhanallah!”
“DKM Masjid Perusahaan tos ngagaleuh raksukan ti kawit kopéah, acuk, sarung sareng sendal. Bolu, tumpeng sareng bakakak parantos dipesen. Nyakitu deui cinderamata sareng amplop tos disiapkeun, ...”
“Alhamdulillah!”
“Nanging tina targét dua ratus budak nembé aya opat welas. Manawi Ustadz tiasa ngonsolidasi massa kanggo ngajangkepkeun dua ratus, waktosna Ahad pagéto”
“Meni ngadadak, tapi urang ihtiar wé!”
Malem Saptu ka-opat biasana ngeusian pangajian remaja, tapi ayeuna ngaji peré heula.
“Na aya pasualan naon nepi ka eureun ngaji?”
“Barudak baluweng margi pabrik di peuntas ngabolaykeun sponsorship, sedengkeun panitia tos ngempelkeun barudak aya kana saratusna.”
“Program naon?”
“Apan unggal Agustus Remaja Masjid ngayakeun khitanan massal”