Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Naruto Nadran

Kénging Dado Tisna
Dipidangkeun dina lapak 26 Juli 2013 04:42:22

“ti mimiti ayeuna, teu robah ti saprak harita, kuring moal ingkah, bakal angger panceg dina jalan ninja kuring, nyéta bakal jadi Hokagé!” ceuk Naruto di hareupeun warga Konoha “supaya kuring diaku, jeung dianggap bisa ku kabéh warga Konoha, yén kuring lain monster anu kungsi ngancurkeun Konoha!” Naruto nuluykeun omonganana.
Hiji waktu Naruto nadran ka makam bapana, Minato. “Pa, ieu Naruto, ayeuna Naruto geus gedé. Naruto boga kahayang jadi Hokagé sami sareng bapa, supaya engké loba nu ngaku yén naruto téh aya di désa ieu, Konoha” bari sumegruk ceurik dina makam Minato.
Wanci peuting dina ngimpi Naruto “apa bungah anjeun boga kahayang jadi Hokagé jiga apa, tapi niat anjeun salah anaking. Lain kudu jadi Hokagé ngarah diaku masyarakat Konoha, tapi anjeun kudu bisa diaku masyarakat ngarah anjeun jadi Hokagé!”

Ngorénjag Naruto hudang. “kuring kudu nunjukeun bakti kuring ka Konoha, teu paduli kuring jadi Hokagé atawa henteu!” gerentes haténa.