Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Sepor

Kénging Jordan Kurniawan
Dipidangkeun dina lapak 24 Juli 2013 23:33:08

“Marukankeun atuh ari geus kawin. Teu kaop antel saeutik, pamajikan keur nyiksikan bawang ogé, bélaan didudut.” Obrolan nu keur ngaronda téh nongtoréng kénéh dina ceulina. Buhan imah manéhna jeung pos ronda teu sirikna paadek. Jadi, naon waé nu diobrolkeun kunu ngaronda, mun manéhna kabeneran can saré, pasti kadéngé. Tapi, masing geus saré ogé, asal nu diobrolkeunna masalah awéwé, manéhna sok ngadak-ngadak hudang.
Ba’da jumaahan. Inget kana obrolan ronda téa. Hayang kuat sapatemon mah, cenah, kudu mindeng sepor. Kudu mindeng fisik. Teu loba omong deui. Beretek, manéhna lumpat. Sepor ka jalan anyar. Meunang tilu kuriling. Késang leutik, késang badag, ngucur saawak-awak. Teu kuat capé. Manéhna eureun heula dina got. Nyangsaya, handapeun tangkal nangka.
Balik ka imah. Pamajikanana kasampak keur aya di dapur. Asa kabeneran. Geuwat wé digabrug. Dicium. Teu sirikna digaléntoran. Ngan, édas, basa ku manéhna rék didudut ka kamar. Rék ngaduakalikeun sepor. Teu kanyahoan. Mitohana, ti lembur, datang.