Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Gamis Anyar

Kénging Iim Nurhalimahari
Dipidangkeun dina lapak 23 Juli 2013 14:41:29

Reueus, dipangmeulikeun baju lebaran ku salaki. "Ti jongko sesa ekspor." Cenah. Alias loakan tea. Tapi da kasebut loakan ge aralus keneh pisan. Keur si Nyai, busana muslim sasetel, baju kaos dua, calana panjangna hiji. Mani surak bari langsung diajaran. Keur kuring baju gamis dua. Nu hiji warna hejo ngora dipaes payet lebah dada, hiji deui warna bodas rapang ku mute harerang mani baranang. Nu bodas mah keur engke Raya. Nu hejo ngora tuluy dipake ayeuna ka pangaosan. Tablig Akbar di Masjid Besar Kacamatan. Pede ayeuna mah milu ngabring jeung ibu-ibu majlis ta'lim teh, da make gamis ginding, unggal mah rek ula-ilu teh era teu boga baju nu mantes. Anjog ka tempat pangaosan, kasampak masjid geus pinuh, rombongan kuring geuwat marilihan tempat. Palebah lawang asup, aya budak awewe ngengenyang leungeun indungna, nununjuk ka kuring bari nyorowok tarik pisan, "Mamah! Mamah! Itu siga gamis mamah nu kamari ical tina jemuran!!"