Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pahatu Lalis

Kénging Mang Dadan Dania
Dipidangkeun dina lapak 22 Juli 2013 16:19:26

“Tos séépeun Bos, ieu data ti dinsos, aya 238 PSAA sadayana tos dikontak, sapalih dideudeug, nanging sadayana tos janjian sareng donatur nu sanés.” babaturan laporan ka dunungan.
“Maenya meuni teu kabagéan?” dunungan kerung, “Cing Manéh sugan, boga henteu kawawuhan anu ngokolakeun Budak Yatim?” dunungan melong ka kuring.
“Aya Gan, di Babakan Panglay Cipeundeuy”
“Sok atuh kontak”
“Teu gaduh nomer kontakna, wios ke wangsul ti kantor dijugjug”
“Tah kitu wé, ayeuna Énté mah ngurus akomodasi wé, néangan hotél atawa rumah makan anu réprésentatif. Alokasi bajétna mapandéan Half Day Seminar keur 150 jalma!”
Balik ti pagawéan langsung naék mobil jurusan Cianjur. Ti pasar Rajamandala naék ojég langsung ka panti yatim, ti dinya ngalér deui satengah kilo muru imah kolot.
Keur dahar saur babaturan anu ngurus akomodasi nelepon hariweusweus
“Aduuh euy, hotél jeung réstoran pulbuk, kaépcé jeung mékdi ogé pinuh. Batur mah résérvasina méméh puasa. Kudu maké jasa MICE kitu?”