Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Balik

Kénging Iim Nurhalimahari
Dipidangkeun dina lapak 21 Juli 2013 12:22:56

Poe ieu waktuna balik. Ba'da saminggu opname di rumah sakit. Setruk, teu bisa usik malik. Ayeuna mah awak harampang, titingalian caraang. Najan angger teu walakaya, nu penting teu karasa nyareri. Kulawarga mapag bari seuri, utamana salaki. Bareng datang, kuring tuluy dimandian. Geus tujuh bulan ge teu bisa mandi sorangan. Untung boga salaki geten, sakapeung ku si bungsu gegenten. Najan sok siga bari araral, tapi da kuring tara diumbar. Mangbulan-bulan bur-ber nareangan ubar. Kabeh dokter jeung 'nu pinter' dipapay, obat cina nepika obat herbal. Beak pakaya, hasil teu aya. Beres dimandian, kuring dibajuan. Pakean weuteuh, make seuseungitan. Tatangga rabul ngaralongokan. Salaki jeung barudak tinggerendeng di kamar, cenah kuring geus dipangnyieunkeun imah anyar. "Ku bapa imah ieu rek dijual, keur nutup biaya uubar. Sesana rek dipake ngalamar Nyi Ipah, rangda beunghar." Akang tegaaa! Kuring ceurik teu nyoara. Teu walakaya. Regeyeng, kuring digarotong, dishalatan di musola.