Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kelas Eksekutif

Kénging Mang Dadan Dania
Dipidangkeun dina lapak 20 Juli 2013 10:52:37

Hiji wanci Abu Uyainah, sodagar Madinah anu kawentar, ngadeuheus ka Rosulullah.
“Kuring sabalad-balad hoyong tadarus sapertos sohabat nu sanés”
“Baeu, pangajian mah balungbang keur sing saha waé anu boga karep mepek élmu!”
“Nanging, hapunten, kinten-kinten tiasa henteu aya jadwal khusus kanggo simkuring saparakanca, janten ngaos téh teu sawaktos sareng aranjeunna?” ceuk Abu Uyainah bari nunjuk ka Bilal, Abi dzaar al Ghifar sareng sohabat Nabi séjénna anu rudin.
Wajar upami Rosululloh kagungan kamandang:
“Kacida payusna upama nu beunghar ngaji dina ampar anyar; Lamun jama’ah pangajian jaregud moal hésé nyumponan bubutuh waragad; Jama’ah lain andar-andar bakal lancar ngamalirkeun program da’wah jeung aktivitas khidmah.”.
Nanging langsung Alloh ngageuing:
“Tong kagembang, sing sabar marengan jalma anu isuk jeung soré nihtir dzikir, kalawan miharep rido Ilahi; Tong galideur ngalieuk najan sajuru panon, kabita dunya barana; Poma ulah ngolembar ngagugu kana ambisi politik marnéhna; Arinyana sakitu lilana teu kungsi maliré kamaslahatan, teu inget ka Kami!”