Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hadist Palsu

Kénging Apoedy Sarah Ihsan
Dipidangkeun dina lapak 19 Juli 2013 04:01:01

Geus leuwih opat puluh taun hirup téh. Ti budak nepi ka boga budak, asana Du'a buka puasa téh, Allohulakasumtu nu geus maneuh dilapalkeun. Ujug-ujug kamari dina riuangan buka puasa bersama, ceuk ustadna. "Euweuh dalilna éta Du'a téh!" Asa dibéntar gelap. Rasa hanjakal nyelesep kana lulurung kolbu. “Naha kuring teu boga elmuna?” Jiga bueuk meunang mabuk, ukur unggeuk ngaheueuhkeun. Haté sabil. Jadi pikiran pikeun nu awam modél Kuring mah. Tapi teuing meunang ilapat ti mana, aya nu ngaharéwos kana haté. "Sanajan Palsu gé, éta Du'a nu paling makbul!" Sakedapan ngahuleng laju seuri sorangan. Can ngadu'a gé dahareun geus ngalayah hareupeun. Reugreug,....*