Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Keur Jaman Si Jenat

Kénging Yadi Fathur Berkata
Dipidangkeun dina lapak 18 Juli 2013 11:50:43

Harita nalika liburan sakola, kabeneran bulan puasa. Kuring, adi, jeung lanceuk ulin ka Taman Safari Puncak. Si Jenat, pun Lanceuk nu jadi supir. Ti pintu asup kira-kira 15 menit, mobil dikersakeun ngadadak mogok.
Ampir satengah jam nungguan sugan aya petugas nyampeurkeun. Weléh, teu irung-irungna acan. Taman Safari harita béda jeung jaman kiwari. Hapé gé can usum. Dijurung ku kapaksa si Jenat turun tina mobil, muka kap mesin, mariksa sabab mobil mogok.

Selang lima menit. Teu kanyahoan timana datangna sakadang maung geus nyampak tukangeun si Jenat pisan. Kuring di jero mobil bati colohok. Kasima.
Culang-cileung. Matana seukeut, buluna umyang herang, buntutna panjang. Kuku rangéténgna nyangkéh kana punduk ngegerewahkeun si Jenat keur husu ngomé mesin. Ngagerem handaruan nembongkeun sihung.
“Tenang wé Kang, kuring mah keur puasa. Cing sumpah moal barang hakan wayah kieu”. Ceuk maung bari tonggoy ngaléos.