Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Hate Muhammad

Kénging Zenal Wahyu
Dipidangkeun dina lapak 18 Juli 2013 10:21:49

Keleweng. Tas dialungkeun, sapatu dilaan kucara ditincak. Kukulutus, semu maido.
"Abi, naha aa mah nama teh henteu nagnggo M?"
Ngan ukur kerung bari neuteup seukeut panonna. Bari dicekel peupeuteuyanana.
"Enya M. Muhammad. Naha abi?"
Kasep anakking, Muhammad nu hidep lain muhammad nu saukur ngaran nu nempel hareupeun ngaran asalna. Muhammad hidep mah di hate, dina tingkah laku. Dina rengkak paripolah. Nu ngaping marengan katauhidan hidep. Keur naon ngaran muhammad ge ari kalakuan curaling mah, ngadon ngarorocet asma nu agung kagungan kangjeng nabi. Teuing ngartieun teuing henteu eta budak teh. Prasasti kuring. Hidep dihaja diaranan Prasastilangit Fayza. Supaya tetep jadi pertanda cinta abadi nu kagungan langit dina raraga ngudag ngahontal karidoan, kajayaan nu lestari. Falahum ajrun ghairu mamnun.