Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Firasat

Kénging Laskar Sunda
Dipidangkeun dina lapak 18 Juli 2013 01:26:07

Naha haté téh asa teu puguh? Kitu-kieu sarwa salah, awak gulinggasahan, pikiran asa ngacacang.
Asup ka kelas, bororaah hayang diajar, Aya nu ngajak sisiwo gé geus teu hayang ngalayanan pisan, biasana mah siga jalma pang bungahna saalam dunya dina kaayaan kumaha waé ogé, tapi da ayeuna mah bener-bener haté téh asa diayun aming teu puguh.
Gék, diuk di kantin kampus, mesen kopi jeung ududna, kelepus-kelepus udud bari sakali-kali nyuruput ci kopi, tapi keukeuh haté mah teu bisa dibobodo.
Datang ka imah, gégéléhéan na kasur, geugeuy mah hayang niiskeun pikir, sugan baé dibawa saré mah rada tenang. Kakara gé ngeleyep, kurunyung aya sms ti manéhna, “ aa si abah tos teu aya”. Innalillahi wa innailaihi roji’uun.