Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Dulag Cimata

Kénging Ya Soebarta
Dipidangkeun dina lapak 17 Juli 2013 21:11:39

LÉJING. Pulas beureum. Moronyoy. Ngagebur hurung. Badis ruhay ruhak. Asak. Sétan téh teu nganggé acuk. Bulucun sampulur awak. Nganteurkeun léndot ngagaléntoran Jang Iman. Sesegrok. Girimis ngaririncik lebah tandon bendu. Nafsu bolokot kiruh. Rumasa, nyegruk eueuriheun. Néangan Cinta dina jero kanyeri. Caah! Oray hideung ngaléor nyésakeun kageuleuh. Raja leuweung. Raja pati. Rajah pangemat simpé. Cilaka! Kuwung-kuwung neumbleuhkeun codéka. Notog Srangéngé ku seuseukeut haténa.

Mangtaun-taun. Dosa ngarakacak. Ngawut-ngawut Satia. Mun seug teu miroséa. Hayang notogkeun Manéh, kana Jajantung. Peurih anu liwat saking. Hamo aya ubar. "Cinta, tai ucing! Sia mah Buhaya bikang!" Jempling nojosan Haté.