Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kahuruan Memeh Lebaran

Kénging Mang Dadan Dania
Dipidangkeun dina lapak 17 Juli 2013 20:08:58

Saminggu sabada kahuruan pasar, dina raraga ngabagi hancengan lapak dagang sawatara pasar dioméan, tukang dagang dikumpulkeun di pendopo kecamatan. Gempungan dibuka ku pidato ti POLSEK ngeunaan anu jadi cukang lantaran pasar kahuruan.
“Jadi, berdasarkan hasil penelitian forénsik, disimpulkan bahwa penyebab kebakaran pasar adalah kompor gas warung baso meledak,...”
“Ké lanan pa Pulisi!” salah sahiji tukang dagang nangtung nga-interupsi pidato ti POLSEK, “tong telik-telik nalungtik, akibat ngabeledugna kompor gas mah kahuruan kios baso si Mas. Kadurukna pasar mah balukar telatna DAMKAR! Keur naon belanwir ngajalegir di parkir. Nyaho aya kompor ngabeledug ngadon ngajedog lain geuwat mantog. Ti dieu ka pasar téh badarat ogé ukur lima menit. Humayua kahuruan lohor damkar karek ngaronghéap ashar geus tompér, ... nu enya atuh ari nyarita lain asal disada siga lain pangkat waé....”
“Brak ...” pulisi neunggeul méja, “Bapak Jangan seénaknya bicara, nanti dituntut pasal penghinaan instansi bahkan diancam delik makar!”